مقاله بررسی اثر کاغذ بر پارامترهای مقاومت و پایداری بتن - سازه برتر



مقاله بررسی اثر کاغذ بر پارامترهای مقاومت و پایداری بتن

مقاله بررسی اثر کاغذ بر پارامترهای مقاومت و پایداری بتن

در این بخش از سایت سازه برتر مقاله بررسی اثر کاغذ بر پارامترهای مقاومت و پایداری بتن را برای دانشجویان رشته عمران و ساختمان قرار داده ایم . فرمت این فایل docx و  تعداد صفحات این فایل 11 صفحه می باشد.

 

 

بخشی از متن:

چکیده

اکثر کاغذهای باطله رها شده از کشورهای سراسر جهان باعث ایجاد برخی مشکلات جدی زیست محیطی می شوند. حجم بالای بتن راه حل کاملی برای حل مشکل پاسخگویی به تقاضای روزافزون بتن در آینده به صورت پایدار و با هزینه کمتر را ارائه می دهد. در عین حال ، لازم است تأثیرات زیست محیطی صنایعی که برای توسعه اقتصاد حیاتی هستند، کاهش یابد.

Papercrete ماده ساختمانی جدیدی است که اغلب با کاغذهای باطله ، سیمان و آب ساخته می شود. مردم از Papercrete برای ساخت خانه های کم هزینه و بدون درک صحیح از خصوصیات ساختاری آن استفاده کرده اند. هدف از این مطالعه به دست آوردن برخی از پارامترهای مکانیکی و فیزیکی کاغذ با انجام برخی مخلوط های آزمایشی کاغذ با مواد مختلف است. این تحقیق محدوده خاصیت قابل قبول لازم برای استفاده از تاسیسات کاغذی و مقاومت فشاری را که برای ساخت یک ساختار اقتصادی ضعیف بودند، شناسایی کرد.

شناسایی یک ساختار کاغذی-بتنی ترکیبی که دارای نتایج و صرفه اقتصادی را که در محدوده قابل قبولی بود تولید کرد. از این مطالعه مشاهده می شود که کاغذ ماده ای شکل پذیر است که می تواند تغییر شکل های بزرگتری نسبت به بتن معمولی را حفظ کند.

 

 

مقدمه

انتشار این روزها گاز CO2 که از سایتهای ساختمانی به دلیل استفاده از سیمان ایجاد شده است، مسئله بزرگی برای همه کشورها است. از طرف دیگر ، تمایل مردم به زندگی در محیط زیست به طور مداوم در حال افزایش است. به منظور حل این موارد این مطالعه انجام شده است.

Papercre ماده کامپوزیتی جدیدی است که از کاغذهای باطله استفاده می کند. با استفاده از کاغذ باطله، کاغذ علاوه بر کاهش میزان استفاده از سیمان، ساخت مصالح ساختمانی سازگار با محیط زیست را نیز به همراه دارد Papercrete ماده ای است که در اصل 80 سال پیش تولید شده است.

اما اخیراً دوباره کشف شده است Papercretیک ترکیب سیمانی الیافی است که شامل کاغذهای باطله و سیمان پرتلند است. این دو جز با آب مخلوط می شوند و یک کاغذ سیمانی ایجاد می کنند، سپس می توان آن را در قالب ریخته، خشک کرد و به عنوان یک ماده ساختمانی با دوام استفاده کرد. لازم به ذکر است که کاغذ مفهومی نسبتاً جدید با دامنه محدود است.

Papercrete می تواند یک راه حلی برای نیاز به مسکن ارزان قیمت باشد. در ساخت کاغذ ، ملات ، گچ خارجی و گچ داخلی را می توان با همان ماده کاغذی ساخت، بنابراین می توان مقدار زیادی چوب و سایر مصالح ساختمانی که در قاب بندی استفاده می شود صرفه جویی کرد. همچنین Papercreteاز جذب صدا خوبی برخوردار است.

و...

 

 

فهرست مطالب:

چکیده
مقدمه
مشخصات
هدف
ادبیات بررسی
مواد و تهیه مواد مکعبی از Papercrete مکعب مورد استفاده در Papercrete
آزمایشات / نتیجه و بحث
نتیجه گیری
منابع و ماخذ

این فایل شامل اصل مقاله pdf با مضمون بررسی اثر کاغذ بر پارامترهای مقاومت و پایداری بتن و ترجمه docx می باشد و برای ارائه کلاسی دانشجویان عمران و معماری تهیه شده است.

 

 


یکی از مشکلاتی که واحد های تولیدی صنایع کاغذسازی با آن مواجه می باشند، حجم قابل توجه پسماند باقیمانده از پروسه تولید می باشد، در حال حاضر شرکت های مذکور تمامی لجن تولید شده را دفن می کنند و این مسئله بار هزینه ای زیادی دارد. در تحقیق اخیر به بررسی تاثیر افزودن پسماند شرکت محصولات کاغذی لطیف با هدف استفاده در تولید بتن های سبک پرداخته شده است.

در ابتدا طرح پایه ای براساس مطالعات انجام گرفته بر روی بتن های سبک ساخته شد و سپس درصدهای مختلفی از پسماند بر روی آنها اضافه گردید، در این تحقیق برای رسیدن به پارامترهای مورد نظر که عبارت اند از سبکی و مقاومت فشاری مناسب درصدهای مختلف 12/5 ,،30 ،25,50 و 60 درصد وزنی سیمان به طرحها افزوده گردید، با اضافه شدن مقدار پسماند ، نمونه ها سبکتر و به تبع آن ویژگی های مقاومتی نیز کمی افت پیدا کرد.

در این تحقیق نمونه های ساخته شده با پسماند 30 درصد به عنوان طرح بهینه انتخاب گردید. این پسماندها نوعی لجن حاوی سرباره سبک آمیخته با الیاف کاغذ است که رفتار بتن تازه و مقاومت فشاری و کششی آن قابل توجه می باشد. بکارگیری این پسماند مشکل زیست محیطی کارخانه کاغذسازی لطیف و صنایع مشابه را مرتفع می سازد.