پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا - سازه برتر



پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا
 

پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا

  • موضوع : معماری
  • فرمت اصلی فایل : pptx
  • تعداد صفحات : 29
 
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا در 29  اسلاید برای دانشجویان رشته معماری آماده شده و قابل ویرایش است. در ادامه این بخش از سایت سازه برتر می توانید این فایل را دریافت نمایید.

 

فهرست مطالب

پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا

29 اسلاید؛ قابل ویرایش؛ شامل:

تاریخچه

گروه طراحی موزه هنرهای معاصر در آفریقا

مساحت

معرفی پروژه موزه هنرهای معاصر در آفریقا

ویژگی پنجره ها 

ریزفضاها 

پلان موزه هنرهای معاصر در آفریقا

نما

مقطع موزه هنرهای معاصر در آفریقا

و...

 

 

مختصری از متن:

ایده اصلی این بود که از 9 سیلوی درونی برای مهمانسرا استفاده شود و از حداکثر ارتفاع آنها برای ایجاد یک فضای عمومی چشمگیر استفاده شود. سیلوها به صورت یک بلوک جامد واحد تصور می شوند که حجم آنها با بیضی قطع می شود. طراحی نهایی این پروژه شامل 6000 مترمربع فضای نمایشگاهی است که 80 گالری را در بر دارد. همچنین دهلیز داخلی همانند فضای کلیسای جامع یهودیان، در مرکز موزه واقع شده است.

 

 

عنوان:  پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر در آفریقا

فرمت: ppt

تعداد صفحات: 29

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 

 


هنر معاصر آفریقا ناگهان و از پس پرده‌ی نیستی، در اواخر دوران استعمار به ظهور نرسید، اما مردم اغلب با این دید به آن می‌نگرند؛ یعنی به عنوان پاسخی به بمباران شکل‌های فرهنگی بیگانه یا نتیجه‌ی استعمار؛ و به زبان بسیار ساده: "هضم فرهنگ غرب" از سوی آفریقا. اما در واقع، هنر معاصر در آفریقا از طریق نوعی فرایند بریکولاژ

(bricolage) بر ساختارها و سناریوهای قبل از آن، که ژانرهای قدیم‌تر، پیشااستعماری و استعماری هنر آفریقایی در آن بالیده بودند، ایجاد شده است. در این معنای ساختاری و در عادت‌ها و رویکردهای هنرمندان به تولد هنر نه در تعهد به یک سبک، ابزار، شگرد یا طیف موضوعی خاص است که این هنر را می‌توان به عنوان "هنر آفریقا" به رسمیت شناخت. موضوع کتاب حاضر، تغییرشکل‌های عمده‌ای است

که در دنیای هنری آفریقا در نتیجه‌ی استعمار رخ داد. از دهه‌ی 1950 به بعد در آفریقا استقلال سیاسی به دست آمد، استعمار پشت‌سرگذاشته شد و شور و اشتیاق فکری و خلاقانه‌ی عظیمی، که حاصل این رخداد بود، ایجاد شد.

بدین‌ترتیب، هنر معاصر آفریقا از نظر زمانی اصالتا پسااستعماری است، اما بدون ارجاع به زمینه‌های تاریخی نمی‌توان آن را توضیح داد. نویسنده در این کتاب نخست به بررسی بنیان‌های تاثیرگذار بر هنر معاصر آفریقا می‌پردازد و از جمله به هنر متاثر از دوره‌ی پیشااستعماری و هنر دوره‌ی استعماری اشاره می‌کند.

سپس چگونگی شکل‌گیری هنر دوره‌ی مدرن و پسااستعماری و بروز اندیشه‌های ملی‌گرایی و بومی‌گرایی آفریقایی و هم‌چنین طلوع انواع سبک‌های هنری در دوره‌ی جدید را بررسی می‌کند. در این میان به تاثیر و تاثر هنرمندان آفریقایی در تعامل با سایر هنرمندان نیز توجه شده است.

موزه هنرهای معاصر آفریقا با 9 طبقه بزرگترین موزه جهان است که در منطقه ساحلی واقع شده و شامل سیلندر های عمودی غولپیکری است که نماد صنعت قرن بیست و یکم می باشد.

طراحان موزه آفریقا یکی از چالش های طراحی را این گونه شرح می دهند که ما از این فرصت برای احیای ساختمان مرده و تبدیل آن به جایی برای مشاهده از آثار هنری باورنکردنی از قاره آفریقا بهره بردیم تا تعبیری از یک بنای تاریخی باشد. به طور کلی طراحان نماد پیشرفت اقتصادی را به یک حوزه فرهنگی تبدیل کرده اند. نکته دیگر ایجاد فضاها و گالری ها در میان فرم لانه زنبوری ساختمان بوده است.

طراحی نهایی این پروژه شامل 6000 مترمربع فضای نمایشگاهی است که 80 گالری را در بر دارد. همچنین دهلیز داخلی همانند فضای کلیسای جامع یهودیان، در مرکز موزه واقع شده است. از دیگر امکانات آن می توان به باغ پشت بام، آزمایشگاه های حفاظتی، کتابفروشی رستوران و بار اشاره نمود.