پاورپوینت بررسی معماری پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی - سازه برتر



پاورپوینت بررسی معماری پاویون آلمان در اکسپو ۲۰۲۰ دوبی
 

پاورپوینت بررسی معماری پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی

  • موضوع : معماری
  • فرمت اصلی فایل : pptx
  • تعداد صفحات : 24

 

پاورپوینت بررسی معماری پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی در 24 اسلاید برای دانشجویان رشته معماری آماده شده و قابل ویرایش است. در ادامه از این بخش از سایت سازه برتر می توانید این فایل را دریافت کنید.

 

 

فهرست مطالب

24 اسلاید؛ قابل ویرایش؛ شامل:

گروه طراحی

 موقعیت پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی

 مساحت

کانسپت طرح پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی

مصالح

پلان پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی

مقطع

و...

 

 

مختصری از متن:

توجه به اقتصاد دورانی یا چرخشی (Circular Economy) یکی از نکات اساسی برای معماران در طراحی این پاویون بوده است (با هدف کمینه کردن ضایعات و بیشترین استفاده از منابع) پاویون کشور آلمان در اکسپو 2020 دبی بر مفهوم DfD یا Design for Disassembly تاکید ویژه ای دارد. مفهوم طراحی برای واسازی یا جداسازی قطعات (طراحی برای برچیده شدن (یا جداسازی فضاها) در صنعت ساختمان) در سال‌ های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. زیرا نگرانی فزاینده ای پیرامون مصرف بالای منابع و نرخ بازیافت پایین در صنعت ساخت‌ و وجود دارد.

 

 

عنوان: پاورپوینت بررسی معماری پاویون آلمان در اکسپو 2020 دوبی

فرمت: ppt

تعداد صفحات: 24

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


معماری طراحی شده توسط LAVA (آزمایشگاه معماری بصری) برای غرفه آلمان نشان دهنده ایده محیط دانشگاهی و علمی است. به جای یک ساختمان سنتی، مجموعه‌ای عمودی از حجم‌های ساختمانی است که توسط یک عنصر اتصال احاطه شده است. دقیقا شبیه به یک پارک که به شکل عمودی ساخته شده است.

این انبوه ساختارها نشان‌دهنده سیستم فدرال آلمان، تنوع بخش‌های صنعت و تحقیقات آن کشور است. مکعب‌های روی هم چیده شده با فضاهای خالی محصور شده ترکیب می‌شوند که منجر به تناوب جذاب بین فضاهای داخلی، خارجی و بسیاری از چشم‌اندازهای هیجان‌انگیز و غافلگیرکننده می‌شوند.

بین مکعب‌ها سه آزمایشگاه قرار گرفته، بازدیدکنندگان بارها و بارها خود را در آتریوم‌های باز می‌بینند، جایی که می‌توانند پردیس آلمان را با همه تنوع تجربه کنند.

دهلیز، قلب واقعی غرفه آلمان است یک منطقه سرسبز و باز که چشم اندازهای خارق العاده و مناظر پانوراما را ارائه می‌دهد. مکانی  چند وجهی، متنوع و در عین حال پر جنب و جوش که در آن بسیاری از اتفاقات همزمان رخ می دهد. بازدیدکنندگان در غرفه کاوش و تبادل اطلاعات می‌کنند و از فضای پردیس لذت می‌برند.

در واقع این مفهومی است که خود ساختمان را به بخشی از نمایشگاه تبدیل می‌کند و آن را به ابزاری برای ارتباط مردم و مکانی برای تجربه نوآوری‌های آلمانی در می‌آورد. 

طراحی غرفه آلمان به گونه‌ای است که از هر زاویه می‌توان دید کامل به آن داشت، حرکت به راحتی امکان‌پذیر است و تراکم ایجاد نخواهد شد. تمامی قطعات و مواد به کار رفته در این غرفه قابلیت جداسازی دارند و بازیافت اصولی و آسان ممکن شده است.

بازدیدکنندگان از طریق آزمایشگاه انرژی، آزمایشگاه شهر آینده و آزمایشگاه تنوع زیستی  به سفری هیجان‌انگیز می‌روند. در واقع آن‌ها یک برنامه درسی را دنبال خواهند کرد، و به آنها فرصت می‌دهد تا به تدریج دانش خود را عمیق‌تر کنند. هنگامی که آنها در این سه زمینه متخصص شدند، به طور قابل توجهی به هدف زندگی پایدار نزدیکتر خواهند شد.