نحوه محاسبه امتیازات هر پست - سازه برتر



 

نحوه محاسبه امتیازات هر پست:

توضیح

امتیاز

عنوان جذاب و مرتبط

2

تصویر مرتبط (ثبت آدرس سایت در تصویر)

2

خلاصه مطلب (یک پاراگراف)

4

متن اصلی در ادامه مطلب

6

لینک دانلود فایل

2

درج آدرس سایت به عنوان منبع

2

عبارات کلیدی مرتبط

2

جمع

20

 

مطالب باید از لحاظ محتوایی دارای کیفیت مطلوب باشند؛ مطالب کپی شده امتیاز کمتری کسب میکنند.

مطالبی که دارای تبلیغات باشند امتیازی ندارند.


بقیه در ادامه مطلب ...

 

مشخصات پست مفید برای سایت و وبلاگ

در این بخش تصمیم دارم در مورد مشخصات یک پست مفید برای سایت  و وبلاگ صحبت کنم.

من در این مقاله به 8 مورد از نکات کلیدی که می تواند به بهبود رتبه سایت و همچنین افزایش محبوبیت آن بین کاربران شود اشاره کرده ام البته این تمام آن چیزی نیست که برای رسیدن به هدف نهایی کافی باشد ولی دانستن این موارد خالی از لطف نیست.

از دوستان صاحب نظر تقاضا دارم ایرادات و کمبودهای این مطلب را در قسمت نظرات بیان نمایند و تجربیات خود را در اختیار بنده قرار دهند.

1-    موضوع:

انتخاب موضوع جذاب و مرتبط با متن می تواند نقش مهمی را در جذب مخاطب ایفا نماید.

2-    خلاصه مطلب (چکیده):

توضیحات مقدماتی و چکیده متن در بخش اولیه مطلب (بین 4 الی 5 خط) و مابقی در ادامه مطلب

3-    لینک ثابت:

توضیحات تکمیلی در پست ثابت مطلب (ادامه مطلب) (بین 20 الی 25 خط) در صورتی که حجم توضیحات بالا باشد بهتر است آن را به قسمت های مجزا تقسیم نموده تا از سنگین شدن صفحه و پایین آمدن سرعت لود صفحه جلوگیری نماییم؛ بعنوان مثال برای یک مقاله 70خطی بهتر است آنرا در سه بخش د رسایت قرار دهیم و با لینک دادن بخش ها به هم ارتباط بین بخش ها را حفظ نماییم؛ این ارتباط همچنین باعث بالا رفتن اعتبار مطلب در موتورهای جستجو نیز میگردد.

4-    برچسب:

استفاده از کلمات و عبارات کلیدی باعث ایندکس سریع در موتورهای جستجو می شود ، البته باید توجه داشت که از عبارات مرتبط و جذاب و به اندازه (و نه بیش از حد) استفاده کرد.

5-     اصالت متن:

کپی برداری از مطالب سایر سایت ها یا وبلاگها باعث بی ارزش شدن سایت و کسب امتیاز منفی از موتورهای جستجو می شود. گوگل به راحتی مطالب کپی شده را تشخیص داده و امتیاز منفی برای سایت کپی کننده در نظر می گیرد؛ بنابراین در حد امکان باید از کپی کردن مطالب سایت های دیگر جلوگیری نمود یا در غیر این صورت باید مطلب کپی شده را در notepad وارد کرده تا لینکهای داخل آن پاکسازی شود و سپس کمی تغییرات در آن ایجاد نموده تا بطور کلی از حالت قبلی خارج شود؛ پس از آن می توان این مطلب را درسایت منتشر کرد. البته توصیه من این است که حتی اگر قرار است از مطالب سایرین استفاده کنیم بهتر است از چند سایت مطالب مرتبط را جمع آوری نموده و پس از مطالعه آنها ، چکیده مطالب را انتخاب کرده و سپس در سایت منتشر نمود.

6-    محتوا:

مهمترین بخشی که می تواند بازدیدکننده را جذب سایت کرده و او را به عضو دائمی سایت تبدیل کند محتوای سایت است؛ هر چه سایت از لحاظ بار محتوایی دارای کیفیت بیشتری باشد، بازدیدکننده را بیشتر جذب خود نموده و او را مجاب به پیگیری دائم سایت میکند؛ برعکس هرچه محتوای سایت بی ارزش تر باشد باعث میشود که بازدیدکننده از سایت خسته شده و سایت را ترک کند.

7-    تصویر مناسب:

لازم است برای هر پست حداقل یک عکس مرتبط قرار داد تا به جذابیت آن پست افزوده شود؛ همچنین باید در نظر داشت که با استفاده از تصویر مناسب می توان کلیات مطلب را برای بازدید کننده بیان کرد و بازدیدکننده را به مطالعه پست تا انتها ترغیب نمود. ضمنا ابعاد تصویر نباید به حدی بزرگ باشد که باعث به هم خوردن قالب سایت شود.

8-    املای کلمات:

اشتباه املایی در واقع نشان دهنده بی انگیزگی و یا بی سوادی مدیر سایت است و باعث بی اعتمادی کاربران به مدیر سایت می شود و در نتیجه زحمات صورت گرفته را به نتیجه دلخواه نمی رساند.

منبع: www.sunpersia.ir