انواع سقف کاذب کناف - سازه برتر



انواع سقف کاذب کناف

 

سقف کاذب انواع زیادی دارد ، سقف کاذب شامل سقف کاذب ثابت و متحرک می باشد.

 

انواع سقف کاذب کناف,سقف کاذب کناف و انواع آن,سقف کاذب,کناف,سقف کناف,انواع سقف کناف,توضیحاتی درباره سقف کاذب کناف,سقف کاذب دکوراتیو,سقف دکوراتیو, سقف کاذب کلیک, سقف کاذب شبکه ای, سقف کاذب با تایل گچی ساده, سقف کاذب با تایل گچی روکش, سقف کاذب ساده, سقف کاذب مشبک, سقف کاذب AMF,

 

انواع سقف کاذب کناف سقف کاذب کناف شامل:

1- سقف کاذب ساده 2- سقف کاذب دکوراتیو

سقف کاذب ساده خود دو نوع دارد :

سقف کاذب تیپA سقف کاذب تیپ B که در سقف کاذب تیپ  A از پروفیل F47  باربر استفاده می شود ولی در سقف کاذب تیپ B  پروفیل باربر F47 حذف می شود و فقط از پروفیل پانل خور استفاده می شود.

 

سقف کاذب دکوراتیو شامل

سقف کاذب باکس ساده حاشیه ، سقف کاذب باکس نور مخفی حاشیه ، سقف کاذب تونلی ، سقف کاذب کمانی ، سقف کاذب منحنی ، سقف کاذب قوسی ، سقف کاذب گنبدی می شود که هر یک از این سقف کاذب ها برای جاها و مکانهای خاصی به کار می روند. مثلا در یک استخر از یک سقف کاذب خاصی استفاده می شود که بتواند صدا را جذب کند در این صورت سقف کاذب باید طرح دار دکوراتیوباشد که سقف کاذب طرح دار خود صدا را جذب می کند و اکوستیک هست و در فروشگاه ها از سقف کاذب خاص خودشان استفاده می شود.

 

در لابی هتلها نیز بخاطر نماد و معماری آن شهر ، بسیار از سقف کاذب مناسب با معماری آن شهر استفاده می کنند که خود سقف کاذب معرفی کننده معماری آن شهر می باشد ، و یا در مراکز عمومی باید از سقف کاذب مناسب و عام پسند استفاده شود که متناسب با سلیقه عموم باشد . سقف کاذب متحرک که خود انواع مختلفی دارد که شامل انواع تایلها می باشد :

1- سقف کاذب کلیک

2- سقف کاذب شبکه ای سقف کاذب کلیک که شامل:

1- سقف کاذب با تایل گچی ساده

2- سقف کاذب با تایل گچی روکش

3- PVC  سقف کاذب با تایل گچی روکش PVC  پشت آلومینیوم فویلدار

4- سقف کاذب AMF  که خود انواع زیادی دارد 5- سقف کاذب مشبک فلزی نیز هست که آن هم انواع زیادی دارد ، که هر کدام از این سقف کاذب در جای مخصوص خود نصب می شود مثلآ در جایی که در پشت سقف کاذب رطوبت و یا لوله تاسیسات رد شده که برای سقف کاذب از تایل روکش PVC پشت فویلدار استفاده می کنیم. و در جاهایی که سقف کاذب معمولی و حکم پوشش تزئینات استفاده می شود.

 

برای سقف کاذب از تایل ساده رنگ شده و یا تزئینی استفاده می کنیم و در جایی که سقف کاذب آکوستیک باشد باید برای سقف کاذب از تایل پانچ دار استفاده کنیم که در این مورد می توان برای سقف کاذب پانچی از تایل منظم ، نامنظم ، و یا مربعی استفاده کرد که این نوع سقف کاذب بهترین نوع آکوستیک می باشد.

 

سقف کاذب AMF  برای جاهایی استفاده می شود که بخواهیم سقف کاذب ما هم حکم عایق حرارتی و هم صوتی باشد. در این نوع سقف کاذب تعداد زیادی تایل وجود دارد که همین تایلها باعث می شود انواع سقف کاذب را بوجود آورد که از نوع سقف کاذب AMF ECOMIN  ، سقف کاذب فاین استراتوس ، سقف کاذب فلیگران ، سقف کاذب پلانت ، سقف کاذب استار ، سقف کاذب اشلیشت ، سقف کاذب فاین فرسکو. سقف کاذب این نوع نیز خود در کل به دو نوع تقسیم می شود : سقف کاذب با تایل ساده ، سقف کاذب با تایل لبه دار که در سقف کاذب لبه دار از تایل ساده استفاده می شود و در سقف کاذب لبه دار ، تایل 5 میل از سپری پایین تر قرار می گیرد ، که این امر جلوه خاصی به سقف کاذب می دهد و کار را زیبا می کند ،

 

تمامی محصولات این سقف کاذب وارداتی از کشور آلمان یا آمریکا می باشد که محصول کشور آلمان سقف کاذب AMF و KNAUF می باشد و سقف کاذب محصول کشور آمریکا در ایران سقف کاذب  USG  می نامند که نسبت به کناف متفرقه می باشد .

 

سقف کاذب دیگری که می توان نام برد سقف کاذب فلزی و آلومینیومی می باشد که این نوع سقف کاذب نیز خود به چند نوع تقسیم می شود از جمله :

1- سقف کاذب فلزی با تایل آلومینیومی ساده که در این سقف کاذب سقف را یک فلت ساده یکپارچه می بینیم.

2- سقف کاذب فلزی با تایل تمام پانچ که مزیت این نوع سقف کاذب جذب صوت بالای این نوع سقف کاذب بوده که در پشت تایلهای این سقف کاذب از یک لایه نمد مانند استفاده شده که خود عایقی و محفوظی جهت عبور حشرات از سوراخهای این نوع سقف کاذب می شود که خود مزیت بسیار بالایی می باشد.

3- سقف کاذب با تایل فلزی نیم پانچ که از جلوه خوبی برخوردار است و سوراخها بصورت منظم در وسط این تایلهای سقف کاذب قرار دارد و در این نوع سقف کاذب نیز سه نوع کلی است که سقف کاذب با تایل لبه دار و سقف کاذب ساده و سقف کاذب با سپری مخفی.

 

هر یک از این نوع سقف کاذب ها خود جلوه زیبا و قشنگی دارد و مزایای این نوع سقف کاذب عمر بیشتر سقف کاذب در برابر دیگر سقف کاذب ها و مزایای برتر از مزایای سقف های کاذب های دیگر را دارد ، در کل این سقف کاذب ها که در بالا مطرح شد جایگزین سیستم سقف کاذب های سنتی قدیم از جمله رابیتس کاری و سقف کاذب گچی که از لحاظ استاندارد مشکل داشتند می باشد و این نوع سقف کاذب ها در دوران نه چندان دور که استفاده می شد از لحاظ وزنی نیز وزن ساختمان را بالا می برد

 هزینه های سقف کاذب:

1- اقتصادی بودن سقف کاذب

2- نصب سریع و آسان سقف کاذب

3- دسترسی آسان به تاسیسات پشت سقف کاذب

4- سبک بودن سقف کاذب 5-قابل برداشت بودن سقف کاذب

6- تغییر دکور سقف کاذب در آینده

7- جا به جا کردن سقف کاذب

8- نصب چراغ روشنایی در سقف کاذب به صورت روکار و توکار

9- تعمیر در سقف کاذب به راحتی صورت می گیرد و غیره………



  1. سیدهومن حسینی

    به توکل نام اعظمت... اکثر مقا لاتی که پیرامون سقف ها هستند فقط چند مورد از سقف ها را مورد بررسی قرار داده اند و مرجعی جامع پیرامون انواع سقف ها حتی در سایت های خارجی مشاهده نمیشود.به همین دلیل مقاله ای پیرامون تمام سقف های موجود در جهان تهییه شد .دراین مقاله۳۶۷ صفحه ای ۲۶ سقف مورد بررسی قرار گرفت که به صورت تیتروار نام سقف ها را میتوانید مشاهده نمائید انواع سقف ۱-سقف چوبی ۲-سقف طاق ضربی ۳-سقف تیرچه بلوک ۴- سقف سیاک ۵- سقف کامپوزیت ۶- سقف عرشه فولادی ۷- سقف بیگیت(عرشه فولادی قوس دار) ۸- سقف روفیکس ۹-سقف حبابی ۱۰- سقف کوبیاکس ۱۱- سقف یوبوت ۱۲- سقف هالوکور ۱۳-سقف حفره ای وافل ۱۴- سقف پیش تنیده ۱۵- سقف دال بتنی ۱۶- سقف تیردال ۱۷-سقف دابل تی ۱۸-سقف LSF ۱۹-سقف LCP ۲۰-سقف TCF ۲۱-سقف ICF ۲۲-سقف LGS ۲۳-سقف PBS ۲۴-سقف CSF ۲۵-سقف CSD ۲۶- سقف های خرپایی یا فضایی لینک دانلود : http://s3.picofile.com/file/8228957692/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%D8%B3%D9%82%D9%81.pdf.html